Potenciazavar

Orvos válaszol rovat
Tisztelt Doktor!
Én egy 28 éves fiatalember vagyok és az a gondom, hogy nem sok barátnőm volt eddigi életemben és nem is nagyon volt szexuális együttlétem sem. A mostani barátnőmnél van az, hogy szeretkezés előtt mindig izgatjuk egymást és ez kb fél 1 óra is lehet az előjáték, és ilyenkor elég sűrűn van merevedés ami és közben van hogy könnyezik a nemi szervem. Csak mire oda kerül a sor hogy szexeljünk és persze óvszert használunk van hogy már az óvszer felhelyezésénél is erekcióm lesz vagy ha nem akkor a behatolásnál lesz és ezzel vége is a szexnek mert utána meg kezd elernyedni.
Lehetséges hogy azért van ez mert hosszú az előjáték vagy mert nem nagyon voltam úgy nővel és még nem állt rá a szerveztem a szexre. Esetleg ha nem mondtam el valamit amit tudni szeretne akkor kérdezzenek meg.
2012. 05. 06. | 20:57

Kedves Kérdező!
Valóban, senki sem születik „Amor Cupido-nak”. A szeretkezést, örömszerzést ugyanúgy tanulni kell, mint az életben bármit. Tulajdon képen inkább azt javaslom, -mivel társas együttlétről van szó, bátran beszéljék ki, kinek mi a jó, hogyan jó, és higgye el, kis idő múlva nem lesznek ilyen problémái. Az előváladék természetes dolog, emiatt ne zavartassa magát!
Nem lehetséges, hogy potencia zavara az orgazmushoz köthető (tekintettel elő szokott fordulni az a helyzet, hogy egy rendelésre potencia zavarral érkezik az ügyfél, majd kiderül, egyszerűen orgazmusa van szeretkezés alatt, és emiatt válik petyhüdtté az ember pénisze, de fiataloknál gyakran pszichés okok miatt áll fenn potenciazavar). Ha nem ez az helyzet, kérem figyelje meg magát, s ha nagyon zavarja a dolog, a már megfigyelt dolgokat tudja prezentálni a vizsgáló orvosnak.

Orvosszakértő 2012. 05. 09. | 08:43
Szóljon hozzá!
Kommentezéshez lépjen be, vagy regisztráljon
close