Naponta több aktus?

Orvos válaszol rovat
Tisztelt Doktor!
Párommal az első aktus mindig tökéletesen sikerül, de a továbbiaknál mindig az a helyzet, hogy eleinte van erekcióm, de alábbhagy a lendület. Pedig kívánnám az együttlétet, de valahogy mindig lelankadok. Eddig nem nagyon volt ilyen problémám, ugyanis az eddigi hölgyeknek „elég volt” napi 1-2 alkalom. Mostani párommal viszont én is szeretném többször, de nem akar összejönni. Mondjuk mostanra már kicsit stresszelek is emiatt, de tudom, hogy Ő teljes mellszélességgel kitart mellettem.
Olvastam mindenfélét a neten a vénás keringés rendellenességeiről, de eljutottam oda, hogy inkább egy szakember véleményét kéne kikérnem.
A pontos válaszadás érdekében elmondanám, hogy 35 éves vagyok, vércukorszintem és vérnyomásom normális, illetve minimális (5-7kg) túlsúllyal rendelkezem.
2012. 01. 27. | 16:06

Kedves Kérdező!
Leírását olvasva, csak azt tudom első sorban válaszolni, hogy nem a mennyiség, hanem a minőség a fontos. Ezen felül már kinőtt abból a korból, amikor még látszólag korlátlanul tudná terhelni a szervezetét. A regenerációhoz, a napi kapacitás növeléséhez elsősorban a korai, este tíz órai lefekvés fontos. Ilyen fiatalon, még érrendszeri problémák nem szoktak lenni. Ugyanakkor a stresszes, teljesítmény centrikus életmódnak a szexuális életre negatív hatása van.

Orvosszakértő 2012. 02. 01. | 16:02
Szóljon hozzá!
Kommentezéshez lépjen be, vagy regisztráljon
close